Potkutekniikkaleiri Vaasa VPS-juniorit 27.-28.1.2018

,

OrsaSport tuo suositun potkutekniikkaleirinsä tammikuun lopussa Vaasaan 27.-28.1.2018 yhteistyössä VPS-junioreiden kanssa potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

LEIRI ON TÄYNNÄ! VOIT LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA eeva@orsasport.com, mikäli et ehtinyt ilmoittautua ja olet kiinnostunut mahdollisesta peruutuspaikasta ennen leiriä.

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maan. Leirillemme ovat tervetulleita Vaasasta kaikki vuosina 03-08 syntyneet tyttö-ja poikajuniorit. Leiri toteutetaan yhteistyössä Vaasan Palloseuran kanssa Fennia-arenalla.

Jalkapallokoulumme muut ohjaajat ovat useita potkutekniikkaleirejämme mukana olleita kokeneita ja ammattitaitoisia jalkapallovalmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen ja erilaisine laukauksineen. Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. Mainitse lisätiedoissa, mikäli olet osallistunut OrsaSportin potkutekniikkaleirille aiemmin tai olet ollut valmennuksessamme useamman kerran muussa yhteydessä ja hallitset hyvin perustekniikoita, niin pyrimme sijoittamaan Sinut leirillä ryhmään, jossa saat lisähaastetta. Potkutekniikkaleiri, kuten kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille.

Kahden päivän tiiviiseen harjoitteluohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi luento potkutekniikasta, sekä mahdollisuus VPS-junioreiden järjestämään lounasruokailuun lauantain osalta (lounaan hinta 7€, maksetaan paikanpäällä). HUOM – ILMOITATHAN LISÄTIEDOISSA, MIKÄLI OTAT VPS:N LOUNAAN!

Leirin hinta on kahdeksankymmentä (80) euroa. Ohjelman lisäksi sinulle jaetaan varusteena Puman laadukas harjoittelupaita VPS:n väreissä.

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia. Leirille mahtuu maximissaan 70 ensin ilmoittautunutta pelaajaa. Leirin ilmoittautumislinkki suljetaan leirin täytyttyä (viim. 15.1.). Mainitse lisätietokentässä, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa, pyrimme ottamaan tämän huomioon ryhmiä jakaessamme.

Tarkistathan siis kalenterisi, ja varmista paikkasi mukaan, ilmoittautuminen leirille on nyt auki! Leirin ohjelma on myös alla nähtävissä jo nyt. Täytäthän ilmoittautuessasi tietosi huolellisesti. Sinulle tulee lasku leiristä myöhemmin kevään aikana sähköpostitse, eräpäivään mennessä laskun maksettuasi varmistat paikkasi leirillä. Mikäli joudut sairastapauksen vuoksi perumaan osallistumisesi, saat maksustasi -30% vähennettynä palautuksen kokonaissummasta lääkärintodistusta vastaan, muista mahdollisista poissaoloista rahapalautusta ei makseta. Leiriläisellä tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

LEIRI ON TÄYNNÄ! VOIT LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA eeva@orsasport.com, mikäli et ehtinyt ilmoittautua ja olet kiinnostunut mahdollisesta peruutuspaikasta ennen leiriä.

 

ILMOITTAUDU TÄSSÄ (huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, ja sinulle tulee leiristä sähköpostitse lasku, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä)

Nimi

Syntymävuosi

Seura

Pelipaikka

Katuosoite, postinumero ja -paikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Varustekoko

Pallokoko

Lisätiedot (lounas ja allergiat)

 

OHJELMA

Lauantai 27.1.2018

11:00-12:30 harjoitus Fennia Arena
Lounas ja luento Elisa Stadion
15:30-17:00 harjoitus Fennia Arena

Sunnuntai

11:00-12:30 harjoitus Fennia Arena
Välipalatauko Fennia Arenan kokoustilassa
13:00-14:30 harjoitus Fennia Arena