Potkutekniikkaleiri Ylämylly 1.-3.8.2017

,

OrsaSport tuo viime kesän malliin suositun potkutekniikkaleirinsä jälleen Ylämyllylle 1.-3.8.2017 potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ JA LOPPUUNMYYTY! Seuraava potkutekniikkaleiri, jolle vielä mahdut on Eerikkilässä 13.-15.10.2017, tiedot leiristä löytyvät sivuiltamme jalkapallokoulut – ajankohtaiset osiosta.

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maan. Ennen koulujen alkua elokuussa pääset jälleen mukaan leirillemme, jossa keskitymme täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 02-08 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Leiri toteutetaan yhteistyössä Ylämyllyn Yllätyksen kanssa Paloaukean kentällä ja koululla Joensuun kupeessa.

Jalkapallokoulumme muut ohjaajat ovat useita potkutekniikkaleirejämme mukana olleita kokeneita ja ammattitaitoisia jalkapallovalmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen ja erilaisine laukauksineen. Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. Mainitse lisätiedoissa, mikäli olet osallistunut OrsaSportin potkutekniikkaleirille aiemmin tai olet ollut valmennuksessamme useamman kerran muussa yhteydessä ja hallitset hyvin perustekniikoita, niin pyrimme sijoittamaan Sinut leirillä ryhmään, jossa saat lisähaastetta. Potkutekniikkaleiri, kuten kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille.

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, lounasruokailut x 2 ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Myös uinti on säiden salliessa mahdollinen.

Leirin hinta on sataviisikymmentä (150) euroa. Ohjelman lisäksi leirimme sisältää urheilijalle maittavan lounaan kahtena päivänä, ja Puman laadukkaan varustepaketin (mm treenipaita, pallo, juomapullo, hiuspanta).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia. Leirille mahtuu maximissaan 80 ensin ilmoittautunutta pelaajaa. Leirin ilmoittautumislinkki suljetaan leirin täytyttyä. Mainitse lisätietokentässä, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa, pyrimme ottamaan tämän huomioon ryhmiä jakaessamme.

Tarkistathan siis kalenterisi, ja varmista paikkasi mukaan, ilmoittautuminen leirille on nyt auki! Leirin ohjelma on myös alla nähtävissä jo nyt. Täytäthän ilmoittautuessasi tietosi huolellisesti. Sinulle tulee lasku leiristä myöhemmin kevään aikana sähköpostitse, eräpäivään mennessä laskun maksettuasi varmistat paikkasi leirillä. Mikäli joudut sairastapauksen vuoksi perumaan osallistumisesi, saat maksustasi -30% vähennettynä palautuksen kokonaissummasta lääkärintodistusta vastaan, muista mahdollisista poissaoloista rahapalautusta ei makseta. Leiriläisellä tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ JA LOPPUUNMYYTY! Seuraava potkutekniikkaleiri, jolle vielä mahdut on Eerikkilässä 13.-15.10.2017, tiedot leiristä löytyvät sivuiltamme jalkapallokoulut – ajankohtaiset osiosta.

ILMOITTAUTUMINEN:

Nimi

Syntymävuosi

Seura

Pelipaikka

Katuosoite, postinumero ja -paikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Varustekoko

Pallokoko

Lisätiedot allergiat

Tiistai 1.8.
11:00 – 11:30 LEIRIN AVAUS PALOAUKEAN KOULU
11:30 – 11:45 VANHEMPIEN VARTTI PALOAUKEAN KOULU
11:45 – 13:00 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
13:15 – 14:15 LOUNAS JYRIN RUOKALA
14:45 – 15:45 POTKUTEKNIIKKALUENTO PALOAUKEAN KOULU
16:15 – 17:45 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI

Keskiviikko 2.8.
11:00 - 12:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
13:00 - 14:00 LOUNAS JYRIN RUOKALA
15:00 - 16:00 OHEISHARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
16:00 - 17:00 LEPOA / UINTIA
17:00 - 18:00 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI

Torstai 3.8.
09:00 - 10:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
10:45 - 11:15 LEIRIN PÄÄTÖSTILAISUUS (vanhemmat tervetulleita) PALOAUKEAN KOULU