Potkutekniikkaleiri Ylämylly 30.7.-1.8.2018

,

OrsaSport tuo kolmatta kertaa suositun potkutekniikkaleirinsä Ylämyllylle 30.7.-1.8.2017 potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maan. Ennen koulujen alkua heinä-elokuun vaihteessa pääset jälleen mukaan leirillemme, jossa keskitymme täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 03-09 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Leiri toteutetaan yhteistyössä Ylämyllyn Yllätyksen kanssa Paloaukean kentällä ja koululla Joensuun kupeessa.

Jalkapallokoulumme muut ohjaajat ovat muilta leireiltämme kokeneita ja ammattitaitoisia valmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen ja erilaisine laukauksineen. Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. Potkutekniikkaleirimme, kuten kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille.

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, lounasruokailut x 2 ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Myös uinti on säiden salliessa mahdollinen.

Leirin hinta on sataviisikymmentä (150) euroa. Ohjelman lisäksi leirimme sisältää urheilijalle maittavan lounaan kahtena päivänä, ja Puman laadukkaan varustepaketin (mm treenipaita, pallo, hiuspanta).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia. Leirille mahtuu maximissaan 80 ensin ilmoittautunutta pelaajaa. Leirin ilmoittautumislinkki suljetaan leirin täytyttyä. Mainitse lisätiedoissa, mikäli olet osallistunut OrsaSportin potkutekniikkaleirille aiemmin tai olet ollut valmennuksessamme useamman kerran muussa yhteydessä ja hallitset hyvin perustekniikoita, niin pyrimme sijoittamaan Sinut leirillä ryhmään, jossa saat lisähaastetta.

Tarkistathan siis kalenterisi, ja varmista paikkasi mukaan, ilmoittautuminen leirille on nyt auki! Leirin ohjelma on myös alla nähtävissä jo nyt. Täytäthän ilmoittautuessasi tietosi huolellisesti.

Sinulle tulee lasku leiristä myöhemmin kevään aikana sähköpostitse, eräpäivään mennessä laskun maksettuasi varmistat paikkasi leirillä. Mikäli joudut sairastapauksen vuoksi perumaan osallistumisesi, saat maksustasi -30% vähennettynä palautuksen kokonaissummasta lääkärintodistusta vastaan, muista mahdollisista poissaoloista rahapalautusta ei makseta. Leiriläisellä tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ, VOIT TIEDUSTELLA MAHDOLLISTA PERUUTUSPAIKKAA MUKAAN: eeva@orsasport.com!

ILMOITTAUTUMINEN:

Nimi

Syntymävuosi

Seura

Pelipaikka

Katuosoite, postinumero ja -paikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Varustekoko

Pallokoko

Lisätiedot allergiat

OHJELMA:

Maanantai 30.7.
11:00 – 11:30 LEIRIN AVAUS PALOAUKEAN KOULU
11:30 – 11:45 VANHEMPIEN VARTTI PALOAUKEAN KOULU
11:45 – 13:00 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
13:15 – 14:15 LOUNAS JYRIN RUOKALA
14:45 – 15:45 POTKUTEKNIIKKALUENTO PALOAUKEAN KOULU
16:15 – 17:45 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI

Tiistai 31.7.
11:00 - 12:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
13:00 - 14:00 LOUNAS JYRIN RUOKALA
15:00 - 16:00 OHEISHARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
16:00 - 17:00 VÄLIPALATAUKO / UINTI
17:00 - 18:00 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI

Keskiviikko 1.8.
09:00 - 10:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
10:45 - 11:15 LEIRIN PÄÄTÖSTILAISUUS (vanhemmat tervetulleita) PALOAUKEAN KOULU