Seinäjoen leiri hienosti pakettiin – leiripäivitystä

,

Seinäjoen tämän kesän potkutekniikkaleiri 5.-7.6. oli täpötäynnä, ja pelaajat superinnokkaina heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ilmat suosivat leiriläisiä, ja saimmekin suurimman osan ajasta nauttia harjoittelusta aurinkoisessa, lämpimässä säässä. OrsaSport haluaakin vielä kiittää lämpimästi kaikkia huikeita pelureita leirillä sekä SeMin taustoja hienosta avusta leirijärjestelyissä.

Leirillä palkittiin pelaajia seuraavanlaisesti:

Viking Line maalintekokisan voittajat

Abishan Kallioniemi KoiPS

Tessa Perttula SeMi

Hyvä kehitys – tsempparipelaajat

Hilla Koskinen SeMi

Juho Lähteenmäki Ilves

Leirin pelaaja

Lotta Mäkelä SeMi

————————-

HUOM:

Kaikki tulevat kesän leirit Eerikkilässä Orsan Akatemia 26.-28.6., Lauran Akatemia sekä Potkutekniikkaleiri 3.-5.7. ovat kaikki loppuunmyytyjä. Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesta viime hetken peruutuspaikasta, ota yhteyttä eeva@orsasport.com 

Ylämyllyllä Potkutekniikkaleirillämme 1.-3.8. on vielä tämän päivän (11.6.) tiedolla 3 paikkaa jäljellä. Eerikkilän Potkutekniikkaleirille on seuraava mahdollisuus osallistua 13.-15.10. syysloman yhteydessä. Ilmoittautuminen leirille alkaa pian!

Kesän aikatauluissa myös huomioitavaa infoa – OrsaSportilla on kalenteri potkutekniikkavalmennuksen ja koulutusten osalta kesä-heinäkuu aivan täyteen buukattu. Joukkue-, pienryhmä-, ja yksilövalmennuksista voit tiedustella seuraavia vapaita ajankohtia eeva@orsasport.com / +358504113967. Huomioithan siis, että valmennukset ja koulutukset pelaajille sekä valmentajille kannattaa meiltä varata hyvissä ajoin!