OrsaSport jatkaa määrätietoista työtään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon kehittämiseksi. Tästä hyvänä esimerkkinä 2014 kesällä perustamamme Lauran Akatemia, jonka toiminnallisena esikuvana on vuonna 2006 perustettu Annen Akatemia (nyk. Orsan Akatemia).

 

 

leirikuva

Lauran Akatemia

Lauran Akatemia on suunnattu kolmelle Orsan Akatemiaa (ent.Annen Akatemia) edeltävälle ikäluokalle eli 9-12-vuotiaille tytöille (2008-2011 syntyneet kesä 2020). Tällä tavoin lahjakkaat pelaajat saavat mahdollisuuden aloittaa akatemiatoiminnassamme harjoittelun aiempaa nuorempina, ja siirtyä luontevasti myös akatemiasta toiseen.

Poikkeuksellinen esikuva

Laura Österberg-Kalmari on Anne Mäkisen ohella Suomen kaikkien aikojen menestynein naisjalkapalloilija. Hänen tiensä maailman huipulle alkoi kasvattajaseura Kyrkslätt IF:stä, eteni Puistolan Urheilijoiden ja Malmin Palloseuran kautta ensin HJK:hon, ja vei lopulta Ruotsin sekä Yhdysvaltojen ammattilaiskentille.

Österberg-Kalmari pelasi upean uransa aikana useilla hyökkäävillä pelipaikoilla ja oli jokaisen joukkueensa parhaita maalintekijöitä. Hän kuului luonnollisesti myös naisten maajoukkueen pitkäaikaisiin avainpelaajiin ja oli ratkaisevan tärkeässä roolissa, kun Suomi selviytyi vuoden 2005 EM-kisojen välieriin.

Lauran pitkän ansiolistan kärjessä ovat neljä Suomen mestaruutta, viisi Suomen cupmestaruutta, Ruotsin mestaruus, kaksi Ruotsin cupmestaruutta sekä kaksi UEFA-cupin voittoa. Hän oli lisäksi kolme kertaa SM-sarjan ja kerran Damallsvenskanin paras maalintekijä. Laura valittiin Suomessa viidesti Vuoden naispelaajaksi, viimeisen kerran 2010. Vuotta aiemmin hän sai Suomen Urheilugaalassa arvostetun Esikuva-palkinnon.

 

lauranakatemia02

Tule mukaan!

Kolmepäiväinen Lauran Akatemia järjestetään kahdesti vuodessa – kesäkuun lopulla sekä joulun välipäivinä – osittain samaan aikaan Orsan Akatemian kanssa. Jokaiseen Akatemialeiriin sisältyy myös pelaajille harjoittelun lisäksi hyödyllisiä luentoja, teemoja vaihdellen. Akatemialeiriin sisältyy täyshoidon ja tiiviin treeniohjelman huippuvalmentajiemme johdolla lisäksi myös hyvin kattava PUMA-varustepaketti.

Akatemiassa harjoitellaan jalkapallon tärkeimpiä perustaitoja mahdollisimman monipuolisesti ja pelinomaisesti. Leireillä on samalla erinomainen mahdollisuus tutustua oman ikäluokan lahjakkaimpiin pelaajiin eri puolilta Suomea, saada eri pelaajilta uusia vaikutteita omaan futikseen sekä kehittyä innostavassa ja positiivisessa ympäristössä.

Lauran Akatemian kuhunkin ikäluokkaan valitaan vain kourallinen lahjakkaita ja motivoituneita tyttöpelaajia. Tämä on suuri mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Jos olet kiinnostunut, hae rohkeasti mukaan Akatemiatoimintaamme.

Hakuohjeet

Aiemmilla leireillä olleille (suoran kutsun seuraavalle leirille saaville) lähetetään sähköpostitse aina uudet ilmoittautumisohjeet seuraavaa leiriä varten. Mikäli et ole saanut sähköpostia (noin kuukauden kuluessa edellisestä leiriajankohdasta) tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, otathan yhteyttä meihin osoitteeseen: eeva@orsasport.com

Uudet hakijat

Jätä nyt hakemuksesi joulun 2020 leiriä (29.-31.12.2020 Eerikkilän Urheiluopisto) varten sisään annettujen ohjeiden mukaisesti, mikäli haluaisit mukaan Lauran Akatemiatoimintaan. Sähköpostiisi palataan mahdollisimman pian, hyväksymme mukaan toimintaan uusia pelaajia jo toiminnassa mukana olevien pelaajien ennakkoilmoittautumisajan päätyttyä (ennakkoilmoittautumisaika elokuun 2020 puoliväliin asti).

Lahjakkaat, motivoituneet ja jalkapalloon ykköslajinaan satsaavat tyttöpelaajat -2009, -2010 ja -2011 ikäluokista voivat hakea joulun 2020 Lauran Akatemia-leirille. (huom, 2008 ikäluokalle kesän Lauran Akatemialeiri oli viimeinen, mikäli et ole saanut kutsua joulun Orsan Akatemialeirille heinäkuun 2020 aikana, voit hakea mukaan ja mainita hakemuksessasi aikaisemman Lauran Akatemialeirikokemuksesi – hakuohjeet kts. Orsan Akatemia-osio sivuillamme). Jokaisesta kesän leiristä mukaan tulee myös uusi ikäluokka virallisesti toimintaan.

Hae rohkeasti mukaan! Hakemukset Lauran Akatemiaan vastaanotetaan osoitteessa: laura@orsasport.com

Hakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot (vain uudet hakijat, toiminnassamme jo mukana olevana pelaajana, sinun ei tarvitse täyttää uutta hakemusta):

1. Nimi:
2. Syntymävuosi:
3. Kotiosoite:
4. Sähköpostisoite:
5. Puh. numero:
6. Seura:
7. Pelipaikka:
8. Seurajoukkue valmentajasi nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite:
9. Monta vuotta olet harrastanut jalkapalloa:
10. Saavutuksia (joukkueen kanssa ja omat):
11. Kuinka monta kertaa harjoittelet viikossa, yksin ja joukkueen kanssa yhteensä:
12. Unelmani tulevaisuudessa jalkapalloilijana:

Ilmoittautumislomake ja varusteet

Täysihoidon Eerikkilän urheiluopiston loisto-oloissa sisältävä leiri huipputason ohjaajilla ja -varusteilla maksaa 259 euroa (Eerikkilä laskuttaa). Joka leirillä joka pelaajalle jaettavaan Puman varustepakettiin sisältyy aina mm. yhdet sukat, yhdet shortsit, kaksi harjoituspaitaa. Jaettavan varustepaketin ovh on n. 100€.

*Huom pallo ja Akatemiacollege eivät kuulu leirihinnan (259€) varustesettiin. Kaikki muut yllämainitut varusteet ovat joka leirillä jaettavassa paketissasi. Merkitsethän ilmoittautuessasi, haluatko ostaa collegen ja pallon erillisinä tuotteina yhteishintaan 50€ (sis. alv), joka laskutetaan sinulta erikseen sähköpostitse. Kun ostat leiricollegen erillisenä tuotteena, pystyt harjoitella samalla collegella useamman leirin läpi. Huomioithan, että leirillä harjoitellaan vain Akatemian Puma-varusteissa, eli college kannattaa tilata, jos sinulla sitä ei ole tai se on esim. jäänyt pieneksi. Mikäli sinulla on Akatemian college, muttei palloa, voit myös käyttää Orsan lainapalloa leirin aikana, pallosi tulee olla harjoituskunnossa. Leirillä treenataan myös siis vain Puman palloilla, meiltä hankkimallasi tai lainapallollamme. Ole siis tarkka varusteistasi ilmoittautuessasi ja kokojen kanssa.

Muistathan myös, että ilmoittautumisesi leirille on SITOVA ja Eerikkilästä tuleva leirilasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. HUOM! Mahdollinen osallistumisen peruutus, tulee tehdä ennen lähetetyn laskun eräpäivää, muutoin olet velvollinen maksamaan laskun kokonaisuudessaan Eerikkilälle, ja maksupalautuksissa toimitaan Eerikkilän ehtojen mukaisesti (palautusehdot kutsukirjeessä laskun mukana).

Jos et ole jostain syystä kutsua saanut heinäkuun aikana, ja sinun olisi mielestäsi kuulunut kutsu saada, olethan yhteydessä: eeva@orsasport.com

HUOM! Talven 2020 leirillä on vielä jonkin verran uusille pelaajille tilaa, voit siis laittaa reippaasti hakemuksesi sisään ylläolevien hakuohjeiden mukaisesti!

Nimi

Syntymävuosi

Seura

Pelipaikka

Katuosoite, postinumero ja -paikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Varustekoko

Sukkakoko

Haluan tilata Akatemia-collegen ja leiripallon (yhteensä 50€ laskutetaan erikseen)

Huonekaveritoive ja muut lisätiedot (esim. Allergiat)


Talvileirin 2020 ohjelma

5G0C5252

TIISTAI 29.12.2020

11:30-11:45 LEIRIN AVAUS                                            FRENCKELL

12:45-13:45 HARJOITUS                                               EERIKKILÄHALLI

14:00-14:45 LOUNAS                                                     RAVINTOLA

14:45-15:00 MAJOITTUMINEN

15:00-15:45 LUENTO                                                      FRENCKELL

16:00-17:30 HARJOITUS                                                EERIKKILÄHALLI

17:45-18:30 PÄIVÄLLINEN                                             RAVINTOLA

18:45-19:30 OHEISHARJOITUS                                    SBHALLI 2

20:30-21:30 UIMAHALLI                                                 UIMAHALLI

22:30-22:30 HILJAISUUS

 

KESKIVIIKKO 30.12.2020

07:30-08:30 AAMIAINEN                                                RAVINTOLA

09:00-10:30 HARJOITUS                                               EERIKKILÄHALLI

11:00-12:00 LOUNAS                                                     RAVINTOLA

13:00-14:00 LUENTO                                                     FRENCKELL

14:30-16:00 HARJOITUS                                               EERIKKILÄHALLI

17:00-18:00 PÄIVÄLLINEN                                            RAVINTOLA

19:00-20:00 OHEISHARJOITUS                                   SBHALLI 1

20:00-21:30 UIMAHALLI                                                UIMAHALLI

21:15-22:15 TALON ILTAPALA                                      RAVINTOLA

 

TORSTAI 31.12.2020

07:30-08:30 AAMIAINEN                                                RAVINTOLA

09:30-10:30 HARJOITUS                                                EERIKKILÄHALLI

10:30-11:00 HUONEIDEN LUOVUTUS

11:00-11:30 LEIRIN PÄÄTÖS                                          FRENCKELL

11:30-12:30 LOUNAS                                                      RAVINTOLA