Potkutekniikka® / Smartfootball leiri Ylämylly 3.-5.8.2020

,

OrsaSport järjestää yhteistyössä katalonialaisen Smartfootball-metodin kanssa Potkutekniikka®/Smartfootball yhdistelmäleirin Ylämyllyllä 3.-5.8.2020.

Leirin valmennus toteutetaan OrsaSport Potkutekniikka® ammattivalmentajien Eeva-Maria Saaren, Dali Mellerin ja Tecnifutbolin UEFA A/PRO-valmentajan, sekä OrsaSportin koulutettujen Smartfootball valmentajien johdolla. Leiri on jo järjestyksessään viides OrsaSport leiri ennen koulujen alkua Ylämyllyllä.

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion Suomessa. Yhdistelmäleiri järjestetään Smartfootball-metodin kanssa, ja tarjoamme pelaajille mahdollisuuden harjoitella sekä potkuteknisiä taitoja pelinomaisesti, että oppimaan älykkäimmäksi ja luovemmiksi pelaajiksi Smartfootball-harjoitusten kautta. Voit lukea lisää potkutekniikasta potkutekniikan omilla sivuillamme TÄÄLLÄ ja Smartfootball-metodista TÄÄLTÄ.

Leiri on suunnattu vuosina 2005-2011 syntyneille lajiin satsaaville motivoituneille tyttö- ja poikajunioreille. Leirin valmennuskielenä toimii sekä suomi, että englanti (kielitaito ei tarvitse olla vahva, valmennuksessa käännetään aina ohjeistus myös suomeksi).

Tiiviiseen kolmen päivän ohjelmaamme mahtuu monipuolisten Potkutekniikka/Smartfootball harjoitusten lisäksi mm. oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, sekä Smartfootball-luento pelaajille.

Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista, ja tasonsa mukaista ohjausta. Mainitse ilmoittautuessasi lisätiedoissa (MERKINTÄ TASO 2), mikäli olet osallistunut OrsaSportin potkutekniikkaleirille aiemmin tai olet ollut valmennuksessamme useamman kerran muussa yhteydessä ja hallitset hyvin perustekniikoita, niin pyrimme sijoittamaan sinut leirillä ryhmään, jossa saat aina teknisesti lisähaastetta. Potkutekniikkaleirimme, kuten kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille, ja motivoituneille pelureille.

Leirin hinta on 172€ euroa (sis. alv.). Kattavan ohjelman lisäksi hinta sisältää urheilijalle maittavan lounaan kahtena päivänä, ja Puman laadukkaan varustepaketin (treenipaita, pallo).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät pienen kokoisia. Voit halutessasi ilmoittaa lisätietokentässä ilmoittautuessasi TASO 2, mikäli olet ollut mukanamme potkutekniikkaleirillä jo useamman kerran ja peruspotkutekniset taitosi (taidat useampia eri tekniikoita vahvasti kummallakin jalalla) ovat hyvällä mallilla. Tasolla 2 tehdään teknisesti huomattavasti haastavampia harjoitteita. Muutoin sinut laitetaan automaattisesti perustekniseen ryhmään: taso 1.

Tarkistathan siis kalenterisi, ja varmista paikkasi mukaan, ilmoittautuminen leirille on nyt auki! Leirin ohjelma on myös alla nähtävissä.

Täytäthän ilmoittautuessasi tietosi huolellisesti. Sinulle tulee lasku leiristä myöhemmin kevään aikana sähköpostitse, lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli joudut sairastapauksen vuoksi perumaan osallistumisesi, saat maksustasi -30% vähennettynä palautuksen kokonaissummasta lääkärintodistusta vastaan ilmoittaessasi poissaolosta vähintään 24h ennen leirin alkua, muista mahdollisista poissaoloista rahapalautusta ei makseta. Huomioithan myös koronaviruksen aikana, ettei pienissäkään flunssaoireissa voi osallistua leirille. Leiriläisellä tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

Noudatamme leirillämme koronaviruksen aikaisia poikkeusjärjestelyitä viranomaisten säännösten ja suositusten mukaisesti (mm. väkimäärä sisätilojen tilaisuuksissa tarvittavat etäisyydet huomioonottaen, sekä hygieniasta hyvin huolehtien koko leirin ajan ohjaajiemme neuvomana). Erityisjärjestelyistä voit tiedustella lisää meiltä halutessasi, ja sisällytämme myös infon laskun yhteydessä lähetettävään kutsukirjeeseen. Mahdolliset järjestelytiedustelut: [email protected]

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON PÄÄTTYNYT! VOIT TIEDUSTELLA MAHDOLLISTA PERUUTUSPAIKKAA HALUTESSASI [email protected]

 

ILMOITTAUTUMINEN:

  Nimi

  Syntymävuosi

  Seura

  Pelipaikka

  Katuosoite, postinumero ja -paikka

  Huoltajan puhelinnumero

  Huoltajan sähköpostiosoite

  Varustekoko

  Pallokoko

  Lisätiedot taso (sekä esim. Allergiat)

  OHJELMA:

  Maanantai 3.8.
  11:00 – 11:30 LEIRIN AVAUS YLÄMYLLYN KOULU (PALOAUKEAN YKSIKKÖ) (avaustilaisuus 15 min kahdessa ryhmässä)
  11:30 – 11:45 VANHEMPIEN VARTTI PALOAUKEAN KOULU
  11:45 – 13:00 HARJOITUS (ryhmät kahdella eri teemalla joka harjoituksessa: Potkutekniikka/Smartfootball) PALOAUKEAN TEKONURMI
  13:15 – 14:15 LOUNAS JYRIN RUOKALA (porrastetusti ohjaajien johdolla)
  14:45 – 15:45 POTKUTEKNIIKKALUENTO PALOAUKEAN KOULU (luento kahdessa ryhmässä 30min + 30min)
  16:15 – 17:45 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
  
  Tiistai 4.8.
  11:00 - 12:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
  13:00 - 14:00 LOUNAS JYRIN RUOKALA
  14:00 - 15:00 LUENTO SMARTFOOTBALL PALOAUKEAN KOULU
  15:00 - 16:00 OHEISHARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
  16:00 - 17:00 VÄLIPALATAUKO / UINTI
  17:00 - 18:00 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
  
  Keskiviikko 5.8.
  09:00 - 10:30 HARJOITUS PALOAUKEAN TEKONURMI
  10:45 - 11:15 LEIRIN PÄÄTÖSTILAISUUS PALOAUKEAN KOULU