Potkutekniikkaleiri Siilinjärvi 4.-6.6.2018

,

OrsaSport tuo ensimmäistä kertaa suositun potkutekniikkaleirinsä Siilinjärvelle 4.-6.6.2018 potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ! JOS OLET KIINNOSTUNUT MAHDOLLISESTA PERUUTUSPAIKASTA, OTA YHTEYTTÄ eeva@orsasport.com

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maan. Heti koulun päätyttyä pääset mukaan leirillemme, jossa keskitymme täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 02-09 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Leiri toteutetaan yhteistyössä FC Siilin kanssa Innocum1-kentällä ja Hamulan koululla.

Jalkapallokoulumme muut ohjaajat ovat useita potkutekniikkaleirejämme mukana olleita kokeneita ja ammattitaitoisia jalkapallovalmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen ja erilaisine laukauksineen. Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. Mainitse lisätiedoissa, mikäli olet osallistunut OrsaSportin potkutekniikkaleirille aiemmin tai olet ollut valmennuksessamme useamman kerran muussa yhteydessä ja hallitset hyvin perustekniikoita, niin pyrimme sijoittamaan Sinut leirillä ryhmään, jossa saat aina lisähaastetta. Potkutekniikkaleirimme, kuten kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille.

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, lounasruokailut x 2 ja paljon hauskaa yhdessäoloa.

Leirin hinta on sataviisikymmentä (150) euroa. Ohjelman lisäksi leirimme sisältää urheilijalle maittavan lounaan kahtena päivänä, ja Puman laadukkaan varustepaketin (mm treenipaita, pallo, hiuspanta).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia. Leirille mahtuu maximissaan 80 ensin ilmoittautunutta pelaajaa. Leirin ilmoittautumislinkki suljetaan leirin täytyttyä. Mainitse lisätietokentässä, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa, pyrimme ottamaan tämän huomioon ryhmiä jakaessamme.

Tarkistathan siis kalenterisi, ja varmista paikkasi mukaan, ilmoittautuminen leirille on nyt auki! Leirin ohjelma on myös alla nähtävissä jo nyt. Täytäthän ilmoittautuessasi tietosi huolellisesti. Sinulle tulee lasku leiristä myöhemmin kevään aikana sähköpostitse, lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli joudut sairastapauksen vuoksi perumaan osallistumisesi, saat maksustasi -30% vähennettynä palautuksen kokonaissummasta lääkärintodistusta vastaan, muista mahdollisista poissaoloista rahapalautusta ei makseta. Leiriläisellä tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

HUOM! LEIRI ON TÄYNNÄ! JOS OLET KIINNOSTUNUT MAHDOLLISESTA PERUUTUSPAIKASTA, OTA YHTEYTTÄ eeva@orsasport.com

ILMOITTAUTUMINEN:

Nimi

Syntymävuosi

Seura

Pelipaikka

Katuosoite, postinumero ja -paikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Varustekoko

Pallokoko

Lisätiedot (esim allergiat)

Maanantai 4.6.
10:00 – 10:30 LEIRIN AVAUS (vanhemmat tervetulleita) HAMULAN KOULU
10:45 – 12:00 HARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ
12:15 – 13:15 LOUNAS 
13:45 – 14:45 POTKUTEKNIIKKALUENTO HAMULAN KOULU
15:15 – 16:45 HARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ

Tiistai 5.6.
10:00 - 11:30 HARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ
12:00 - 13:00 LOUNAS 
14:00 - 15:00 OHEISHARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ
15:00 - 16:00 LEPOA / VAPAA-AIKAA
16:00 - 17:00 HARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ

Keskiviikko 6.6.
09:00 - 10:30 HARJOITUS INNOCUM1-KENTTÄ
10:45 - 11:15 PÄÄTÖSTILAISUUS (vanhemmat tervetulleita) HAMULAN KOULU