OrsaSport ja Dali Meller goes BallBic®!

OrsaSport pyrkii aina kehittämään uutta oman visionsa mukaisesti, jolloin futis pitää olla sekä hauskaa, että opettavaista.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan joukkueesi kanssa täysin uutta jalkapalloilijan oheisharjoittelumuotoa. BallBic on musiikin tahdissa tehtävää koreograafista taitoharjoittelua pallon kanssa.

Ohjattu BallBic-tunti rakentaa kuntoa, pelaaja saa paljon pallokosketuksia, koordinaatioharjoittelua, sekä rytmiikkaa. Pelaajille huolellisesti rakennettuun tuntiin sisältyy koreografiaan tulevia pallollisia liikkeitä ja harhautuksia, sarja suunnitellaan jokaiselle joukkueelle taitotason mukaisesti. Loppuun kuuluu myös kevyt venyttely-, sekä lihaskunto-osuus. BallBic tukee jalkapalloilijan harjoittelua erittäin monipuolisesti innostavalla tavalla.

Voit tilata BallBic-ohjaajamme vetämään harjoituksia omalle joukkueellesi tai ryhmälle.

Klikkaa auki infoa BallBic-ohjaajastamme ja ota yhteyttä!

Hinnasto

pallo

  • Joukkuevalmennus / ohjattu tunti ryhmän koko max 20 pelaajaa
  • Tapahtumanäytös / harjoittelu – ota yhteyttä lisätiedoista

OrsaSport Oy laskuttaa ohjauksen/tapahtuman, ja hintaan (tapahtumakohtainen) lisätään alv (10%) sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut (pääkaupunkiseudun ulkopuolella).

Huomioithan, että jokainen valmennustapahtuma ja tapahtuman maksu / kustannukset suunnitellaan yhdessä etukäteen tilaajan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä ja annamme mieluusti lisätietoja!

Dali Meller

+35840 0726 918 / [email protected]

BALLBIC®

TUTUSTU BALLBIC® HARJOITTELUUN VIDEOILTAMME:

BALLBIC® Kamppi Floors Festival 2.-4.3.2018

BALLBIC® COMMERCIAL