Uudet sivut ja leiripäivitystä kesälle

,

OrsaSport on avannut uudet sivut potkutekniikalle osoitteessa www.kicktechnique.com, klikkaa tutustuaksesi! Myös suomeksi www.potkutekniikka.com.

Tulevan kesän 2018 leiripäivitystä (tässä tämän päivän 7.3. ajankohtaisin tiedoin), mikäli haluat vielä kesän leireille mukaan:

Siilinjärvi Potkutekniikka 4.-6.6. (loppuunmyyty)

Eerikkilän Urheiluopisto Orsan Akatemia 26.-28.6. (kuusi paikkaa jäljellä, jo toiminnassa mukana olevana ilmoittaudu pika pikaa tai jätä hakemuksesi uutena pelaajana meille)

Eerikkilän Urheiluopisto Lauran Akatemia 28.-30.6. (kaksi paikkaa jäljellä, jo toiminnassa mukana olevana ilmoittaudu pika pikaa tai jätä hakemuksesi uutena pelaajana meille)

Eerikkilän Urheiluopisto Potkutekniikka 28.-30.6. (kymmenen paikkaa jäljellä)

Ylämylly Potkutekniikka 30.7.-1.8. (tulossa myyntiin keväällä, seuraa sivujamme ja somea)

Matkaamme myös kevään ja kesän aikana eri paikkakunnille Suomessa kahden päivän tapahtumiin, näistä tapahtumista saat lisätietoa omasta seurastasi. Mikäli haluat omalle joukkueellesi tai seurallesi valmennus- ja / tai koulutustapahtuman, ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä toimivaa ajankohta tapahtumallenne – eeva@orsasport.com.

Yksityisvalmennus- ja pienryhmätunnit potkutekniikan osalta ovat kaikki loppuunmyyty maalis-huhtikuun ajalle, voit siis varata harjoitusaikoja jo ajoissa myöhemmälle ajankohdalle meiltä halutessasi.

Jos et ole vielä testannut BALLBIC® ohjattuja tunteja ryhmälle tai joukkueellesi, käy tsekkaamassa TÄÄLLÄ ja buukkaa suoraan dali@orsasport.com.

Nähdään kesällä! Keep rockin!

p.s. Muista seurata meitä somessa:

IG⇒ @orsasport

IG Eeva⇒ @eevams

IG Dali⇒ @dalicious

Twitter⇒ @orsasport

Facebook⇒ OrsaSport

⇒⇒⇒⇒⇒

BALLBIC® OrsaSport