vltava01

OrsaSportin ja ravintola Vltavan ainutlaatuiset jalkapallo- ja jääkiekkoillat tarjoavat sähköisen jännittäviä Mestareiden liigan, Suomen jalkapallomaajoukkueen, sekä jääkiekkomaajoukkueen huippuotteluita. Illat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä sinulle, ystävillesi, yrityksellesi sekä yhteistyökumppaneillesi.

vltava logot 2

 

Yritystilaisuudet

Mestarien-liigan jatkopelit, jääkiekon mm-kisat ja huuhkajien taistelu EM-kisapaikasta täyttävät kevään Vltavan Havel-kabinetin tarjontamme. Sinulla on oiva tilaisuus nauttia kovista peleistä keskellä Helsinkiä ja tarjota ystävillesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi nastoja ja hyvin alustettuja huippupelejä. Tarjoamme ammattitaitoisesti toteutetun sportti-illan, jonka ohjelma ja vieraat suunnitellaan juuri Sinulle ja Teille.

Peruspaketti

Jokainen tapahtumamme sisältää tunnetut ja sanavalmiit alustajat, joista olemme ylpeitä. Viihtyisä kabinetti, joka on käytössä koko ottelun ajan alustuksineen ja jälkipeleineen. Tulosveikkaus erinomaisella ja harvinaisella palkinnolla.

Tsekkiläiseen ravintolaan kuuluu tietysti kunnon tarjoilu paikallisin herkuin. Makkaraa, hapankaalia, lankkuperunoita, vihersalaattia, Vltavan omaa sinappia ja ruokajuomina on tarjolla laadukasta viiniä Tonavan varrelta sekä tietysti tsekkiläistä olutta. Ja kun ottelu on jälkipeleineen ohi, niin jatkoille on helppo siirtyä Vltavan eri baareihin.

ps. kysy myös Orsan järjestämiä ottelumatkoja pienelle porukalle. Orsa ei järjestä bussi- tai keihäsmatkoja, vaan parhaat matkat ovat hienolle pienelle ryhmälle ihmisiä (3-10) hyvällä konseptilla. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä hyvä sportti-ilta!

 

Tulevat tapahtumat

 

UEFAC

 

Mestareiden liiga  2017-2018

 

 

Jääkiekon MM-kisat 2018

 

 

 

 

Varaa oma tapahtumasi!

Nimi

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Mistä yritystilaisuudestamme olet kiinnostunut?