Tarjoamme erikoisvalmentajiemme kautta myös yksityis- pienryhmä, ja joukkuevalmennusta. Alla löydät tietoa jalkapalloilijan pelillisen osaamisen, ja kehityksen kannalta tärkeiden osa-alueiden eri valmentajiemme tarjoamista palveluista.

Potkutekniikan osalta löydät myös lisätietoa välilehdestä ”Potkutekniikka”, muiden valmentajien tietojen alta löydät ajankohtaisen hinnaston ja yhteystiedot.

Orsa Sport on myös vuodesta 2005 alkaen kokenut jalkapallokoulujen järjestäjä. Paljon kiitosta saaneita leirejämme pidetään useita vuodessa eri puolella Suomea. Olemme Eerikkilän Urheiluopiston pitkäaikainen kumppani. Löydät lisätietoa leireistämme jalkapallokoulut-osiosta sekä Akatemia-välilehdiltä etusivulla. Potkutekniikkaleirejä, sekä tapahtumia järjestämme myös ympäri Suomen mm yhteistyössä seurojen kanssa, sekä useamman kerran vuodessa Eerikkilässä.

Asiakkaan toiveen mukaan rakennetuista leireistä kanssamme saat lisätietoa ottamalla yhteyttä meihin.

Orsa Sport luottaa jalkapallokouluissaan ammattitaitoisiin ohjaajiin. Haluamme käyttää leireillämme mahdollisimman paljon jo aiemmilta kerroilta tuttuja kokeneita valmentajia. Ohjaajamme voivat halutessanne osallistua myös promootio- ja asiakastilaisuuksiin, sekä muihin tapahtumiin.